GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET YİĞİT YILDIRIM: BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ ASLA DURDURAMAYACAKLAR!

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET YİĞİT YILDIRIM: BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ ASLA DURDURAMAYACAKLAR!

Paylaş:

AÇIKLAMA VİDEOSU

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ülkü Ocakları arasında kıymetli bir protokole imza attık Bu protokol kapsamında Ocağımızda verdiğimiz eğitimler tamamlandıktan sonra, gençlerimize Millî Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı resmî sertifikalarını takdim edeceğiz. Böylelikle hem eğitim hayatlarına hem de gelecekteki mesleklerine katkı sunabileceğimiz çok önemli bir projeyi hayata geçirdik.

Bu proje, Ülkü Ocakları’nın Türk gençliğine yönelik vizyoner yaklaşımının en somut örneklerinden bir tanesi. Biz bir gencimizin dahi hayatına olumlu yönde dokunabiliyorsak, o zaman davamızın bize yüklemiş olduğu sorumluluğu yerine getiriyoruz demektir.

Ancak bu anlamlı projeyi dahi hazmedemeyenler var. Cumhuriyet Halk Partisi, bu protokol üzerinden hem Millî Eğitim Bakanlığımıza hem de Ülkü Ocakları’na saldırarak, bu protokolün iptali için yargıya müracaat etti. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, nereye başvururlarsa başvursunlar, bu kutlu yürüyüşü asla durduramayacaklar.

Biz gençlerimiz için üretmeye, eğitmeye ve onlara yol göstermeye devam edeceğiz.

Ama onlar ne yaptı?


Kendi siyasi çıkarları ve kirli hesapları için gençlerimizi sokağa çağırdılar.
17-18 yaşındaki çocuklarımızı güvenlik güçlerimizle karşı karşıya getirdiler.
Türk milletinin geleceği olan evlatlarımızı büyük bir kaosa sürüklemeye çalıştılar.

Biz bu sinsi oyunlara karşı gençlerimizi koruyacağız. Çünkü biliyoruz ki, bunlar gençliğimiz için millî güvenlik tehdidi olmaya devam ediyorlar.

Biz gençlerimizi;
    •    uyuşturucudan,
    •    her türlü kötü alışkanlıktan,
    •    terör örgütlerinden,
    •    yabancı ideolojilerden,
    •    LGBT gibi ahlaki yozlaşmalardan ve CHP gibi sinsi oyunlardan korumaya kararlıyız.

Ve her ne olursa olsun bu yoldan asla dönmeyeceğiz!
Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve şehitlerimizin emaneti olan Türk gençliğini, Türk Yüzyılı’na hazırlamak için elimizden gelen gayreti her anlamda göstereceğiz

 

Ahmet Yiğit Yıldırım

Ülkü Ocakları Genel Başkanı