GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM’IN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMA

GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM’IN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Paylaş:

Namık Kemal Zeybek isimli siyaset şarlatanı yine sahne almış, bundan 33 yıl önce Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete "MHP Bitti" diyerek uzattığı zehirli dilini bugün de Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'ye uzatma hadsizliğine düşmüştür.

Siyasi hayatının büyük bir kısmını Başbuğumuzun ve MHP'nin karşısında geçiren bu zat, Bilge Liderimiz ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket hakkında söz söyleyecek son kişi bile değildir.

Türk siyasi hayatının mümtaz şahsiyeti ve büyük devlet adamı olan Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi ömrünü Milliyetçi-Ülkücü Harekete adayarak “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” şiarıyla yaşamış ve Türk Milliyetçiliği davasında adını altın harflerle yazdırmıştır.

İmanlı ve ahlaklı Ülkücü Türk Gençliği, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde, "2023 Lider Ülke Türkiye" ideali için büyük bir özveriyle hizmet etme yarışındadır. Devlet Bahçeli demek; Türkiye demektir. Vefa demek, siyasi ahlak demek, şeref demektir!

Türkiye ve Türklük düşmanlarının "MHP Bitti" yalan ve hezeyanları onlarca yıl sürmüş ancak her defasında hevesleri kursaklarında kalmıştır. MHP, Türkiye’nin umududur bitmez. MHP, aziz şehitlerimizin emanetidir kaybolmaz. MHP, kaledir yıkılmaz! İtler istedi diye kurtlar ölmez!

Bu şahsiyetsiz, kimliksiz kişiyle Başbuğumuzun ve şehitlerimizin emaneti olan Ülkü Ocaklarının mesafesi birbirine çok uzaktır. Öyle ki; gece ile gündüz, siyah ile beyaz gibi birbirine zıt, birbirinden ayrıdır...

Namık Kemal Zeybek zillet çukurunda debelenen bir müfteridir. Türkiye'de en fazla parti ve kimlik değiştiren bu zat, omurgasızlığıyla meşhur siyaset cambazlarının piridir. Türk düşmanlarının elinde oyuncak olmuş siyasi ve ahlaki itibarı kalmamış bir dönektir, haindir!

Yeminli Türk düşmanları bilsinler ki; Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bizlere emaneti olan MHP; kıyamet kopmadan, hayat son bulmadan bitmez! Çünkü başımızda Sayın Devlet Bahçeli gibi bir bilge liderimiz, sarsılmaz irademiz, şerefli mazimiz ve kutlu bir ülkümüz var!