GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI-15.07.22

GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM'IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI-15.07.22

Paylaş:

15 Temmuz’da zalimler tetikçiliği alenen üstlenip cani ve hain yüzünü hayâsız bir şekilde göstermiştir. Türkiye üzerinde hesap yapılmış, aziz millet varlığının birliğine, dirliğine ve tarihsel devamlılığına kanlı cephe açılmıştır. Ülkemiz hem içerden hem de dışardan siyasi, ekonomik ve diplomatik dayatmalar kanalıyla ağır operasyonlara uğramış ve 15 Temmuz’da iç kargaşa ve kaosa düşmesi, hatta bölünerek yok edilmesi amaçlanmıştır.

Binlerce yıllık tarihimizde elde ettiğimiz zaferlerimizin intikamını, fetihlerimizin rövanşını almak için sıraya giren Türk düşmanlarının sinsi bir şekilde ya doğrudan ya da devşirdikleri hainlerle devletimizin ve milletimizin rehavetini büyük bir yanılgıyla bekledikleri ve karanlık bir yol izledikleri bilinen bir husustur. Çağlar değişip tarih nehri hızla aksa da zaman değişiklik gösterse de karanlık senaryoların hep aynı, değişenin ise sadece zulüm figüranları olduğu bellidir, milli hafızalarda bütünüyle mahfuzdur. Gelişmelere tarih şuuruyla bakıldığında her meseleyi kolaylıkla sınıflandırmak ve ayırt etmek elbette mümkün ve mutlaktır.

15 Temmuz her şeyden önce terörist darbe kalkışmasıdır. FETÖCÜ Darbecilerin gasp ettiği tanklar altında ezilseler de teslim olmayan, korsan savaş uçaklarının sortileri ve sonik patlamalarına boyun eğmeyen, helikopterlerden açılan ateşlere hedef olsa da korkmayan, meydanlarda, yollarda, köprülerde varlığını Türk varlığına adayan aziz milletimizle övünüyor, şükran duyuyoruz. 15 Temmuz’da hıyanet imanı yenememiştir. 15 Temmuz’da batıl Hakk’ı alt edememiştir. Milli birlik ve dayanışma ruhu bu hayasız saldırıyı yerle bir etmiştir. O gece okunan tüm selalar Türk milletinin istiklal sancağının manevi ve maşeri vicdanda temsili olmuştur.

Binlerce yıllık mazisi olan aziz Türk milletinin ne kaybedecek vatanı ne de yıkılacak bir devleti vardır. Milletimizin kaderi devletle bir ve aynıdır. 

Ecdadımızın zamanlar üstü çağrısı da bu ilkesel kararlılığa dayanmaktadır. Çare milli kucaklaşmanın her zemine taşınması ve bunun tecellisidir. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde aziz vatanımız uğruna destansı mücadeleleriyle gönüllerde taht kuran 251 şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.