MERSİN İL BAŞKANLIĞIMIZDAN SOKAK KÜTÜPHANESİ PROJESİ
Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığımız Sokak Kütüphanesi Projesi başlatarak okullara oturaklı minimal kütüphaneler kuruyor. Çeşitli okullarda bu çalışmayı yürüten Mersin İl Başkanlığımız, çalışmanın detaylarını resmi sosyal medya hesabından  “Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak Okullarımıza Sokak Kütüphanesi kuruyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyip istişarede bulunduk. Tüm hemşerilerimizi oturma alanına sahip kütüphanelerim
TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞIMIZ KOMPOZİSYON YARIŞMASI DÜZENLEDİ
Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığımız tarafından "Balkanlar" konulu kompozisyon yarışması düzenlendi, gönderilen çalışmalar jüri değerlendirilmesi sona erdikten sonra açıklandı, ödüllü yapılan bu yarışmada birinci yarışmacı, tablet ödülü kazanarak İbrahim Şaşma (Karaman) oldu, ikinci yarışmacı OcaktaBul ödülü ile Tuğba Yankır (Tekirdağ-Kapaklı) olurken üçüncü ise kitap ödülü ile Mehmet Batuhan Bilen (Tekirdağ-Muratlı) oldu. Yarışma so
ÇEVRİMİÇİ KUR'AN-I KERİM EĞİTİMLERİ BAŞLADI
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Bilgi Ocakta platformu bu kez çevrimiçi Kur'an-ı Kerim eğitimleri vermeye başladı. Yeni eğitim programı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın paylaşımıyla duyuruldu.  Genel Başkanımız paylaşımında "“Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” hadisinden aldığımız öğütle dijital ortamda Kuran okumayı öğrenmek isteyenler için Elif Ba eğ
GENEL BAŞKANIMIZ ÜLKÜ OCAKLARI İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Sayın Genel Başkanımız ziyaretini sosyal medya hesabından, "Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla sohbet ettik." ifadeleriyle paylaştı. 
BARTIN İL BAŞKANLIĞIMIZDAN SOKAK HAYVANLARINA DESTEK
Ülkü Ocakları Bartın İl Başkanlığımız “Sokak Hayvanları İçin Barınma ve Mama Temini” projesi kapsamında il genelinde köpek kulübesi, kedi yuvası, mama ve su kapları temininde bulunarak sokak hayvanları için bir çalışma gerçekleştirdi.
ORDU İL BAŞKANLIĞIMIZ “POLİS HAFTASI” MÜNASEBETİYLE ÇEVİK KUVVET BİRİMİNE ZİYARETTE BULUNDU.
Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanlığımız “Polis Haftası” münasebetiyle Ordu Çevik Kuvvet Birimini ziyaret ederek, polis haftalarını kutlayıp “Allah tüm polis ve askerlerimizin yardımcısı olsun, ayaklarına taş değdirmesin inşallah.” Dilekleriyle resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.
KIRKLARELİ İL BAŞKANLIĞIMIZ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığımız Kızılay Kan Bağışı Merkezinde, kan bağışında bulunarak resmi sosyal medya hesaplarından “Canımız Vatana, Kanımız Kızılay'a Feda Olsun, Tüm Ülküdaşlarımızı Kan Bağışında Bulunmaya Davet Ediyoruz” ifadeleriyle kan bağışı davetinde bulundu.
ŞANLIURFA İL BAŞKANLIĞIMIZ BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ BEY'İN VEFAT YIL DÖNÜMÜNDE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTU
Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığımız tarafından Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in 24. Vefat yıl dönümü vesilesiyle, Şanlıurfa Yusuf Paşa Camii’sinde Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve Ülkücü şehitlerimizin ruhlarına Mevlid-i Şerif okutuldu.
ÜLKÜ OCAKLARI SAMSUN İL BAŞKANLIĞINA GÖKHAN YAŞAR ATANMIŞTIR
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı’na Gökhan Yaşar atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler diler, görevini devreden İbrahim Mert Bahar’a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.   
GENEL BAŞKANIMIZ ÜLKÜ OCAKLARI TRABZON İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Trabzon il başkanlığını ziyaret etti.Sayın Genel Başkanımız ziyareti sosyal medya hesabından "Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla sohbet ettik. Ocak yönetimimize ve tüm ülküdaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum." ifadeleriyle paylaştı. 
ÜLKÜ OCAKLARI GİRESUN İL BAŞKANLIĞINA ÖZCAN ERKAN ATANMIŞTIR
Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı’na Özcan Erkan atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler diler, görevini devreden Uğur Sağlam’a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.
LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEY'İN 6 NİSAN 2021 TARİHLİ GRUP KONUŞMASI
Haftalık olağan Meclis Grup Toplantımız münasebetiyle yapacağım konuşmaya geçmeden evvel yüksek heyetinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yurt içinde ve yurt dışında televizyon ekranlarından veya sosyal medya platformlarından toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza, gönül ve kültür coğrafyalarımızda yaşayan değerli kardeşlerimize en iyi dileklerimle birlikte şükranlarımı sunuyorum. Bir yılı aşan süredir beşeriyet vahim bir