GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ÜLKÜ OCAKLARI GENEL MERKEZİMİZDE ŞEHİT AİLELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ
Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Genel Merkezimizde Şehit ailelerini ağırladı. Genel Başkanımızın sosyal medya paylaşımı; Evlatlarını, eşlerini ve anne-babalarını vatan uğruna toprağa veren kıymetli şehit ailelerimizle Ülkü Ocakları Genel Merkezimizde buluştuk. Cenab-ı Allah eksik etmesin Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM'IN SİİRT ZİYARETLERİ
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Siirt'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Genel Başkanımız MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ve Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanı Abdülkadir Ekin ile birlikte İbrahim Hakkı Hazretleri'nin türbesini ziyaret etti.  Genel Başkanımız ardından MHP Siirt İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığını ziyaret etti.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ÜLKÜ OCAKLARI SİİRT İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN ŞAHLANIŞ GECESİNE KATILDI
Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Şahlanış Gecesine katıldı. Genel Başkanımıx katılımını "Ocakları Siirt İl Başkanlığımızın düzenlediği “Şahlanış Gecesi" konserine katıldık.  Programda emeği geçen ülküdaşlarımıza teşekkür ederim." ifadeleriyle paylaştı.
LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEY'İN GRUP TOPLANTISI KONUŞMALARI-07.06.22
Muhterem Arkadaşlarım, Değerli Basın Mensupları, Partimizin bu haftaki olağan Meclis Grup Toplantısı’na başlarken saygın heyetinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Toplantımızı yurt içinden ve yurt dışından takip eden aziz vatandaşlarımıza, gönül ve kültür coğrafyalarımızda varlık ve birlik mücadelesi veren değerli kardeşlerimize en kalbi selamlarımı iletiyor, bilvesile şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin her yöresiyle, milletimizi
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ÜLKÜ OCAKLARI BURSA İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN ŞAHLANIŞ GECESİNE KATILDI
Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Şahlanış Gecesine katıldı. Genel Başkanımız katılımını "Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığımızın düzenlediği “Şahlanış Konseri"ne katıldık.  Programda emeği geçen ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.  Genç kardeşlerim, Ülkücü Türk Gençliği; ülküsü ve ilkeleriyle Ülkü Ocaklarımızın çatısı altında varlığını sürdürüyor." İfadeleriyle pa
LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEY'İN SİYASET VE LİDERLİK OKULU SERTİFİKA TÖRENİNDE YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMA-04.06.22
Aziz Dava Arkadaşlarım, Değerli Hanımefendiler, Beyefendiler, Sertifika Almaya Hak Kazanmış Değerli Kardeşlerim, Sayın Basın Mensupları, Siyaset ve Liderlik Okulu’muzun 17’inci Dönem Sertifika Töreni vesilesiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sözlerimin hemen başında hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Ekranları başında bizleri takip eden değerli vatandaşlarımıza en içten selam ve hürmetlerimi iletiyorum. Eğitimin hayat b
LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEY'İN GRUP TOPLANTISI KONUŞMALARI-31.05.22
Değerli Milletvekilleri, Medyamızın Mümtaz Temsilcileri, Bu haftaki Meclis Grup Toplantımızın başında hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyor, en iyi dileklerimi sunuyorum. Yurt içinde ve yurt dışında, televizyon ekranlarından, sosyal medya platformlarından, radyo kanallarından toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza, gönül ve kültür coğrafyalarımızda yaşayan değerli kardeşlerimize en halisane selam ve sevgilerimi iletiyorum.
ÜLKÜ OCAKLARI KAHRAMANMARAŞ/AFŞİN İLÇE BAŞKANLIĞI "AFŞİN ŞAHLANIŞ GECESİ" KONSERİ DÜZENLEDİ
Ülkü Ocakları Kahramanmaraş/Afşin İlçe Başkanlığımız, Atilla Yılmaz ve Mahmut Tülek’in sahne aldığı “Afşin Şahlanış Gecesi” temasıyla konser düzenledi. Programda emeği geçen ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz. 
ÜLKÜ OCAKLARI ŞANLIURFA İL BAŞKANLIĞI “ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ANMA VE FETİH ŞÖLENİ” GECESİ DÜZENLEDİ
Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığımız, Ali Kınık ve Grup Volkan’ın sahne aldığı “Ülkücü Şehitleri Anma ve Fetih Şöleni” temasıyla program düzenledi. Programda emeği geçen ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.
ÜLKÜ OCAKLARI ADIYAMAN/BESNİ İLÇE BAŞKANLIĞI “1453 KUTLU FETİH, KUTLU ŞÖLEN” GECESİ DÜZENLEDİ
Ülkü Ocakları Adıyaman/Besni İlçe Başkanlığımız, Alperen Kekilli ve Atilla Yılmaz’ın sahne aldığı “1453 Kutlu Fetih, Kutlu Şölen” temasıyla konser düzenledi. Programda emeği geçen ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.
ÜLKÜ OCAKLARI VAN İL BAŞKANLIĞI “YENİDEN DİRİLİŞE DAVET” GECESİ DÜZENLEDİ
Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığımız, Atilla Yılmaz ve Osman Öztunç’un sahne aldığı “Yeniden Dirilişe Davet” temasıyla konser düzenledi. Programda emeği geçen ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ÜLKÜ OCAKLARI TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığını ziyaret etti. Genel Başkanımız ziyaretini "Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla bir araya geldik. 2023 Lider Ülke Türkiye'de ve gelecek yıllarda Ülkücü Türk Gençliğinin üzerine düşen vazifelere dair sohbette bulunduk. Kıymetli ülküdaşlarımıza başarılar diliyorum." İfadeleriyle paylaştı.