ÜLKÜ OCAKLARINDAN BİR İLK! BLOKZİNCİR AKADEMİSİ BAŞLIYOR

ÜLKÜ OCAKLARINDAN BİR İLK! BLOKZİNCİR AKADEMİSİ BAŞLIYOR

Paylaş:

İnternet teknolojilerinin gelişmesiyle beraber öncelikle dijital ortama taşınan Ülkü Ocakları, sosyal ağların güçlü olduğu dönemde kendini sosyal ağlarda da konumlandırmış ve takipçilerine ulaşmıştır. Her geçen gün yeni gelişmeler olan teknoloji dünyasında bugünden geleceğe baktığımızda internetin Web 3.0 ismi verilen yeni bir evreye doğru ilerlediğini görüyoruz.

 

İçerisinde dijital varlıkları, merkeziyetsiz finans, merkeziyetsiz yönetim, NFT, metaevren gibi kavramları barındıran bu yeni evrende de, Ülkü Ocakları öncü konumda olacak ve eğitim, kültür faaliyetlerini sürdürecektir.

Bu kapsamda planladığımız Blokzincir Akademisi kapsamında 1 yıllık yol haritamızı yakında açıklayacağız. Bu yol haritasında dijital sanat, yapay zekâ, dijital finans, blokzincir geliştirme, siber güvenlik, blokzincir hukuku gibi başlıklar altında çalışma gruplarımızı oluşturacağız. Çalışma gruplarımıza başlangıç eğitimleri vermemizin ardından gruplara özel yol haritaları içerisinde üretim safhasına geçeceğiz. Üretimlerimiz neticesinde Web 3.0 ekonomisinde Türk gençliğinin üretimlerinin etkili olmasını sağlayacağız.

 

Merhum fikir insanı Gaspıralı İsmail Bey'in dilde, fikirde, işte birlik hedefine tüm Türk dünyasına sesleneceğimiz dijitalde birlik söylemiyle devam edeceğiz.

 

Dün internet sitemizle varolduk, bugün sosyal ağlarda varız, yarın metaevrende de öncü olacağız.