GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET YİĞİT YILDIRIM'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI.

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET YİĞİT YILDIRIM'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI.

Paylaş:

Bugün, Türk milletinin kaderini değiştiren ve bağımsızlığını pekiştiren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın gururunu yaşıyoruz. Bu şanlı zafer, milletimizin varlık mücadelesindeki en parlak anlardan biri olup, vatan sevgisinin destansı bir zaferle sonuçlandığı gündür. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en somut kanıtıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türk ordusu ve milletimizin azmiyle elde edilen bu büyük başarı milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğe olan inancının bir yansımasıdır. Anadolu’nun her köşesinde yankılanan bu zafer, milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde kazanılmıştır.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakârlıkları sayesinde bugün bağımsız ve güçlü bir Türkiye'de yaşıyoruz.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerimizin milli değerlerimize sahip çıkacağına, vatanına ve milletine layık birer birey olarak yetişeceğine olan inancımız tamdır. 

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

AHMET YİĞİT YILDIRIM

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI